vrijdag 29 mei 2020

1 Juni: Johnnys gaat ervoor!

Maandag 1 juni is het zover! De horeca mag open met een maximale bezetting van 30 personen en met de handhaving van de inmiddels bekende anderhalve meter afstand. Dit geldt ook voor ons, we zouden open mogen met het genoemde aantal. Ondanks de versoepeling hebben wij besloten om het zitgedeelte in onze zaak voorlopig gesloten te houden tot de regels verder versoepeld worden. We willen jullie graag uitleggen waarom we deze keuze maken.

Thuisbezorgen en afhalen
Toen het bericht kwam dat de horeca, en dus ook wij, de deuren moesten sluiten zijn we dezelfde week omgeschakeld naar thuisbezorgen en afhalen. In de periode tot nu is gebleken dat we hier goed mee om kunnen gaan én dat we steeds een groot aantal mensen van hun favoriete gerechten hebben kunnen voorzien. We zijn dankbaar dat er zo massaal besteld wordt, dat doet ons goed en is in deze tijd een echte steun voor ons en ons team.

Met het openstellen van het zitgedeelte met een maximum van 30 personen, brengt dit een aantal praktische problemen met zich mee en verwachten we dat dit ook zorgt voor onnodig ruis in ons bezorg- en afhaalproces. Het weegt simpelweg niet op tegen het aantal mensen dat we kunnen helpen met bezorgen en afhalen.

Terras
Daarnaast hebben jullie van de week via onze socials kunnen zien dat we de nodige maatregelen hebben getroffen om het terras zomer klaar te maken. Het terras biedt de mogelijkheid om de capaciteit te verhogen én op een veilige afstand met elkaar om te kunnen gaan, zonder de praktische problemen die we binnen zullen ervaren.

We volgen de ontwikkelingen nauwkeurig en zullen inspelen op de komende veranderingen. De veiligheid van onze gasten en van ons team staan voorop. Daarnaast willen wij iedereen de komende periode naar tevredenheid blijven helpen, daarom vragen we je om begrip voor onze keuze.

Tot snel!