Johnnys, smaakmakers sinds 1980

Ons avontuur

begint in 1980

onder de naam Johnny’s Taria, waar we in de loop der jaren de naamsbekendheid van onze snackbar uit wisten te bouwen tot een waar begrip in Bruinisse en ver daarbuiten. Op de oude locatie kon je bij ons terecht voor friet, snacks en ijs. Onze klanten wisten ons het gehele jaar te vinden, we treffen het met hele trouwe klanten. Aan de klandizie lag het dus niet, die was er volop, maar onze ambities gingen verder dan het snackbar concept. We wilden graag meer, maar de zitplaatsen waren beperkt en ruimte tot uitbreiding was er nauwelijks.

de volgende stap

Verhuizing

Daarop besloten we in 2015 dat het tijd was voor de volgende stap. We namen afscheid van onze oude locatie aan de Deestraat en verhuisden naar onze huidige locatie aan de Korte Ring 16 in Bruinisse. Een intensieve en ingrijpende verbouwing ging aan de verhuizing vooraf. Met 72 zitplaatsen binnen en 88 zitplaatsen buiten, heeft de verhuizing de zaak opgeleverd die we voor ogen hadden.

ons Assortiment

Na de verhuizing hebben we ook ons assortiment aangepast en flink uitgebreid. Zo geniet je nu ook van verschillende soorten koffie met gebak, vers belegde broodjes, diverse lunchgerechten en smaakvolle menu's. Gerechten die je direct bij ons op kunt eten, maar wanneer je liever thuis geniet, pakken we alles natuurlijk nog steeds voor je in!

Bekijk onze menukaart
Johnnys

als fietscafé

Fietscafés zijn horecagelegenheden, die extra fietsvriendelijk zijn en daardoor voorzien worden van het keurmerk Fietscafé. Je kunt gebruik maken van onze toiletruimte, jouw bidon met water vullen en het is mogelijk om je elektrische fiets op te laden. Daarnaast kun je natuurlijk zelf ook even bijtanken met iets lekkers, binnen of op ons terras!

Wil je alles weten over de Zeeuwse fietscafé’s?