dinsdag 17 maart 2020

Bestellen bij Johnnys

Het zijn vreemde en onrustige tijden waarin we moeten zorgen dat we zo normaal mogelijk blijven leven. Bij Johnnys vinden we dat we er alles aan moeten doen om te zorgen dat je gewoon bij ons kunt bestellen. Daarom kun je bij ons op twee manieren bestellen, per telefoon of online. Woon je in Bruinisse? Dan kunnen we je bestelling ook bezorgen.

Per telefoon
We zijn op dinsdag, woensdag en donderdag telefonisch bereikbaar van 16.00 uur tot 21.00 uur. Op vrijdag en zaterdag zijn we telefonisch bereikbaar van 11.00 uur tot 21.00 uur. Bestellingen kunnen uitsluitend, vooraf, per telefoon worden geplaatst. Ter plaatse bestellen is niet toegestaan en dus niet mogelijk.

We willen iedereen vragen om zo kort mogelijk bij ons in de zaak te verblijven. De schuifdeuren zullen uitsluitend open gaan voor bezoekers die de zaak verlaten, we vragen je om hier rekening mee te houden en binnen te komen via de ingang aan de zijkant en deze te verlaten via de schuifdeuren.

Online
Je kunt gebruik maken van ons online formulier om je bestelling te plaatsen. Je kiest je favoriete gerechten en vult de gegevens in van het adres waar je de bestelling bezorgd wilt hebben. Zorg ervoor dat de gegevens correct zijn, zodat we bij wijzingen in de bezorgtijd contact met je op kunnen nemen.

Bij het voltooien van je bestelling vragen we je om deze direct af te rekenen. Je kunt afrekenen met iDeal zodat we aan de deur niet hoeven af te rekenen. Zorg ervoor dat je de mail met de bevestiging die je van ons ontvangt op je telefoon hebt staan of geprint kunt laten zien aan onze bezorger. Daarnaast willen we je vragen om de bezorger niet aan de praat te houden, zodat het bezorgen van de bestellingen snel en vlekkeloos verloopt.

Plaats je bestelling via https://www.johnnystaria.nl/bestellen/