woensdag 14 oktober 2020

Jullie gaan toch niet dicht?

Vanaf donderdag 15 oktober zal de horeca in Nederland opnieuw haar deuren sluiten. Dat geldt ook voor ons. Voor het eten op locatie in ieder geval, want jullie mogen wel gewoon afhalen! Dus nee, we gaan niet helemaal dicht!

Bestellen? FF bellen!

De komende tijd bestel je telefonisch en kun je de bestelling bij ons afhalen. Je kunt bestellen van maandag tot en met zaterdag van 11:00 tot 21:00 uur. We streven naar een zo kort mogelijke wachttijd met een zo klein mogelijk aantal mensen bij ons in de zaak. We vragen je dan ook rekening te houden met elkaar én de instructies van ons personeel nauwlettend op te volgen.

De bestelling wordt bij voorkeur voldaan met pin om zo min mogelijk contactmomenten te hebben en de kans op besmetting te minimaliseren.

Voor de duidelijkheid

Bestellen is uitsluitend mogelijk per telefoon. Wanneer je onze zaak binnenloopt en wilt bestellen kunnen we je helaas niet helpen, we houden ons aan de regels.

Gaan jullie bezorgen?

Meerdere keren is ons die vraag gesteld. Nee we gaan voorlopig niet bezorgen en we willen ook uitleggen waarom. In deze tijd van het jaar hebben we te weinig mensen om dit goed voor elkaar te krijgen. Dit voorjaar was het goed te doen, met name door de hulp van examenkandidaten, die missen we nu.

Kortom de wil is er, maar we kunnen het niet waarmaken en dingen beloven die we niet kunnen doen we niet. We denken er wel over na, dus als we het passend krijgen komen we hier zeker op terug!