✔ Vegetarisch assortiment ✔ Kwaliteitsvlees van de slager ✔ Glutenvrij assortiment

Friettent in Zeeland

Onze friettent en eetcafé in het mooie Zeeland hebben wij door de jaren heen uitgebreid tot een heus hamburgerrestaurant. Bij Johnnys heb je altijd ruime keuze, ongeacht of je langskomt voor lunch, gebak en koffie of toch voor een snack. Wij bedienen je altijd met veel plezier! Onze friettent is al decennialang een begrip in Zeeland; vele vaste klanten weten ons hamburgerrestaurant en eetcafé te vinden voor een heerlijke hamburger of andere maaltijd.

Onze menukaart

Heb je een vraag of wil je iets bestellen?

Bel: 0111 481440

Korte Ring 16
4311 AR Bruinisse

0111 481440
info@johnnystaria.nl

Kom genieten bij de beste friettent en eetcafé van Zeeland

Johnnys is gelegen op een prachtig ruime locatie te Bruinisse in Zeeland. In ons eetcafé en hamburgerrestaurant vind je van alles: burgers bereid met kwaliteitsvlees, voordelige menu’s, snacks voor tussendoor, koffie en gebak, frisdranken, vers schepijs en nog veel meer. Met name onze burgers moet je zeker eens proberen! Iedere maand hebben wij een nieuwe maandburger op het menu; een unieke smaaksensatie die zorgt voor een echt feestje op je bord! Wat dacht je bijvoorbeeld van de Rookworst Deluxe-burger? Deze ambachtelijke rundvleesburger wordt geserveerd met rookworst, kaas, zuurkool, ijsbergsla en kerriemayonaise. Zo’n burger heb je nog nooit geproefd! Ook als je liever een klassieke hamburger, kipburger, cheeseburger of baconburger eet, maken wij deze bij hamburgerrestaurant Johnnys vers voor je klaar. Zowel los of in een menu met friet, salade en rauwkost verkrijgbaar!

Smullen van een uitgebreide menukaart bij Johnnys

Ons hamburgerrestaurant en eetcafé staat bekend in Bruinisse en verder in Zeeland om de vriendelijke service, het heerlijke eten en de schappelijke prijzen. Voor lekkere trek, een volledig diner of zelfs een heerlijk vers schepijsje loop, fiets of rij je gewoon even bij ons langs. Heb je zin gekregen om ook een bezoek aan Johnnys te brengen? Je kunt ons bereiken op 0111 481440 – of kom gewoon gezellig bij ons langs. Tot snel bij Johnnys; de beste friettent van Zeeland!