Samenwerking Johnnys en Boer de Ronde

woensdag 14 augustus 2019

In augustus is de “Johnnys Chicken” de maandburger. Deze kipburger is gemaakt van kippendijenvlees. Ons kippendijenvlees wordt geleverd door Boer de Ronde uit Bruinisse. De ambachtelijke en pure werkwijze van Boer de Ronde spreekt ons enorm aan.

Ken je Bram de Ronde nog niet? Dan laten we je graag even kennismaken. Bram is kippenhouder en verkoper van de ‘lekkerste kip en meer’.

Bram was niet altijd kippenboer. Zijn vader was melkboer in Bruinisse en rond zijn zesde jaar kwam hij met zijn eerste krielkippen thuis. Vanaf die tijd heeft hij zich altijd met kippen bezig gehouden. Eerst met sierkippen waarmee hij naar tentoonstellingen ging.

Vanaf zijn 13e jaar begon hij zijn eerste vleeskippen voor de kerst op te kweken. Hierop kreeg hij veel positieve reactie en zo is dat in de loop der jaren gegroeid.

Een begrip…
Bram, beter bekend als Boer de Ronde is inmiddels een écht begrip in Bruinisse en omstreken. Hij levert zowel aan particulieren als aan verschillende horeca zaken. Zijn ambachtelijke werkwijze en de slogan “de lekkerste kip en meer van Boer de Ronde” zegt dan ook meer dan genoeg over de bedrijfsfilosofie. Boer de Ronde levert kwaliteitsproducten en daar houden we bij Johnnys van!

Boer de Ronde is ook aangesloten bij het streekkeurmerk Zeker Zeeuws. Dit keurmerk garandeert dat het product in Zeeland is geteeld, gekweekt, gevist of geproduceerd is met Zeeuwse grondstoffen. Dat is bovendien op een duurzame manier gebeurd, met respect voor milieu, mens en dier.

Aan leveranciers waar we kwaliteit kunnen kopen en kunnen rekenen op leverbetrouwbaarheid hechten we veel waarde. Als het even kan proberen we die producten dan ook zoveel mogelijk lokaal te halen. Dit doen we om onze klanten een topproduct te kunnen serveren én omdat we belangrijk vinden dat we elkaar als ondernemers steunen.

Wil je meer weten over Boer de Ronde?
http://www.boerderonde.nl