✔ Vegetarisch assortiment ✔ Kwaliteitsvlees van de slager ✔ Glutenvrij assortiment

Lunchen in Zeeland

Wil je lekker komen lunchen in Zeeland? Bij ons kun je een groot aantal heerlijke lunchgerechten bestellen. In de loop der jaren hebben wij Johnnys uitgebouwd tot een van de mooiste locaties in Zeeland om te lunchen. Op ons menu vind je belegde broodjes, snacks en nog veel meer om te bestellen tijdens de lunch. Johnnys is dé plek voor heerlijk middageten.

Onze menukaart

Heb je een vraag of wil je iets bestellen?

Bel: 0111 481440

Korte Ring 16
4311 AR Bruinisse

0111 481440
info@johnnystaria.nl

Kom lunchen bij het mooiste eetcafé in Zeeland

Bij Johnnys weten we dat de dag zich niet altijd precies zo laat indelen zoals je verwacht. Daarom kun je onze lunchgerechten gewoon tot 16.30 uur bestellen; wel zo ruim! Bij ons ons heb je de keuze uit heerlijke soepen, luxe warme broodjes met kwaliteitsvlees, uitsmijters en de specialiteit van de chef: een 12-uurtje met alles erop en eraan. Natuurlijk is het ook mogelijk om tijdens de lunch van onze volledige menukaart te bestellen; alles van belegde broodjes tot voordeelmenu’s, van gezonde salades tot ambachtelijk vers schepijs. Ook buiten lunchtijden zijn wij voor jou geopend; maar liefst van 10.00 uur tot 23.00 uur, iedere dag met uitzondering van de zondag. Voor koffie en gebak, een snack tussendoor of een smakelijk en vriendelijk geprijsd diner kun je terecht bij Johnnys.

Fiets, wandel of rij bij ons langs

Met onze locatie in hartje Bruinisse zijn wij goed bereikbaar met alle vervoersmiddelen. Johnnys heeft het keurmerk fietscafé ontvangen, wat betekent dat wij een zeer fietsvriendelijke horecagelegenheid zijn. Als u aan het genieten bent van een van de vele fietsroutes in Zeeland, breng dan vooral een bezoekje aan onze luxe cafetaria om te lunchen. Wij hebben voor ieder wat wils! Je kan Johnnys bereiken op 0111 481440 voor informatie, reserveringen en bestellingen, of kom gezellig even binnenlopen. Hopelijk tot snel bij Johnnys!