✔ Vegetarisch assortiment ✔ Kwaliteitsvlees van de slager ✔ Glutenvrij assortiment

Snackbar in de buurt

Over de jaren heen is onze nederige snackbar uitgegroeid tot een heus begrip in de buurt van Bruinisse. Wij zijn inmiddels gevestigd als een prachtig luxe cafetaria en snackbar waar je snacks, burgers, menu’s en nog veel meer kan bestellen. Ongeacht of je langskomt voor lunch, gebak en koffie of gewoon een tussendoortje; bij Johnnys doen we niets liever dan onze gasten in een oogwenk voorzien van heerlijk eten. Wij zijn dé luxe snackbar in de buurt van Bruinisse; kom vooral eens langs in onze cafetaria om van onze voortreffelijke kaart te proeven.

Onze menukaart

Heb je een vraag of wil je iets bestellen?

Bel: 0111 481440

Korte Ring 16
4311 AR Bruinisse

0111 481440
info@johnnystaria.nl

Dé luxe cafetaria en snackbar in de buurt van Bruinisse

De nieuwe, prachtig ruime locatie aan de Korte Ring 16 te Bruinisse die wij in 2015 hebben betrokken biedt ons de ruimte om onze al onze klanten met gemak te bedienen. Met gecombineerd maar liefst 160 zitplaatsen binnen en buiten vind je altijd wel een prettig plekje. Je kunt bij ons werkelijk van alles bestellen; belegde broodjes, snacks, burgers – allen bereid met verse ingrediënten van lokale leveranciers. Ook voor een kopje koffie met gebak, een smakelijke lunch en zelfs heerlijk vers schepijs kom je langs bij Johnnys. Tijdens het diner hebben heeft u ruime keuze uit voordelige menu’s, unieke maandburgers en gezonde salades. Wij zijn niet voor niets dé luxe cafetaria en snackbar in de buurt!

Uw favoriete locatie om neer te strijken voor een hapje en een drankje

Johnnys is dé plek om in een luxe omgeving te genieten van een heerlijke maaltijd, zonder dat u daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen. Wij onderscheiden ons met de prachtige ruime inrichting, vriendelijke bediening en natuurlijk onze luxe gerechten waarmee wij een heus feestje op uw bord creëren. Als je liever langskomt om een lekkere snack af te halen, dat kan bij ons natuurlijk ook. Kom je ook eens langs bij Johnnys? Bel ons op 0111 481440 om te reserveren, bestellen of voor meer informatie – of loop gewoon eens bij ons binnen. Wij zien jou graag binnenkort bij onze luxe snackbar en cafetaria in de buurt van Bruinisse!