dinsdag 23 juni 2020

Thuisbezorgen in het seizoen stopt!

Bezorgen zonder zorgen!
De afgelopen maanden hebben jullie ons enorm gesteund en wisten jullie ons massaal te vinden om telefonisch en online te bestellen. Om veiligheidsredenen en de opgelegde beperking die leidde tot het “sluiten” van onze horeca hebben wij de keuze gemaakt om thuis te gaan bezorgen. Dat ging goed en daarvoor willen we jullie allemaal enorm bedanken.

Bezorgen geeft nu zorgen…
Nu het weer wat mooier wordt, de regels wat versoepelen en de druk op onze capaciteit toeneemt, hebben we afgelopen week ervaren dat we tijdige bezorging niet meer goed waar kunnen maken. Dat vinden we jammer, want de hoeveelheid bestellingen heeft de behoefte aan thuisbezorgen laten zien.

Maar we moeten eerlijk zijn. We krijgen het niet voor elkaar om de mensen in onze zaak, de mensen op ons terras, de telefonische bestellingen en de online bestelling te verwerken in het tijdsbestek dat zou moeten.

We gaan terug naar (bijna) normaal
Daarom maken we de beslissing om in het seizoen te stoppen met thuisbezorgen. We willen jullie namelijk allemaal tevreden houden en dat gaat niet lukken als we dit zo blijven doen.

Opening
Vanaf maandag 29 juni verruimen we ook onze openingstijden. We gaan ’s morgens om 10:00 uur open en sluiten om 23:00 uur. Bestellen kan bij ons in de zaak en telefonisch. We vragen al onze gasten om rekening te houden met de 1,5 m afstand tot elkaar en de aanwijzingen in onze zaak in de gaten te houden en je eraan te houden.

We hopen op jullie begrip en natuurlijk veel mooi weer en lekker eten!