✔ Vegetarisch assortiment ✔ Kwaliteitsvlees van de slager ✔ Glutenvrij assortiment

Vers schepijs

Onze snackbar is door de jaren niet enkel een begrip geworden door onze heerlijke snacks, maar ook door ons prachtig scala smaken aan vers schepijs. Ieder jaar van april tot september kan je bij ons wat heerlijke bolletjes komen kopen. Bij Johnnys hebben wij voor ieder wat wils. Of je nu komt voor de lunch, onze burgers of toch voor een hoorntje met wat bolletjes vers schepijs, wij staan voor je klaar. Wij zijn niet voor niets al decennia een begrip in Bruinisse!

Onze menukaart

Heb je een vraag of wil je iets bestellen in Bruinisse?

Bel: 0111 481440

Korte Ring 16
4311 AR Bruinisse

0111 481440
info@johnnystaria.nl

Kom wat verrukkelijk vers schepijs halen bij de beste cafetaria in Zeeland

Al ons schepijs is heerlijk romig en vers gemaakt, met fantastisch gevarieerde smaken zoals bosbessen, appeltaart, soesjes en pindakaas! In ons ijsassortiment vind je naast schepijs ook sorbetijs, softijs, sundaes en kidsbekers. Als je liever geniet van een milkshake of slushpuppy, hebben we die natuurlijk ook! Kom bij ons langs en neem een kijkje in de vitrine om je ijsje precies zo samen te stellen zoals jij dat wilt. Jij kiest de smaak, de beker of het hoorntje én de dip! Op ieder moment van de dag kun je bij ons  in Bruinisse terecht, niet alleen voor vers schepijs maar ook voor  hartige snacks, koffie met gebak, dranken en nog veel meer.

Beloon jezelf bij ons gezellige fietscafé

Als gecertificeerd fietscafé legt Johnnys zich toe op extra fietsvriendelijkheid. Als je halverwege je fietstocht zin hebt om jezelf te belonen met een smakelijke lunch of een lekker ijsje, kom dan gezellig langs! Ook zin om wat vers schepijs van Johnnys te proeven? Bel ons op 0111 481440 voor meer informatie, of loop gewoon bij ons binnen. Graag tot ziens bij ons prachtige fietscafé te Bruinisse!