dinsdag 30 mei 2023

We moeten sluiten!

Maak je geen (grote) zorgen, want we gaan niet helemaal dicht. Gelukkig niet, maar we hebben wel een groot probleem. We hebben daarom met pijn in ons hart moeten besluiten om onze openingstijden te gaan beperken. Voordat we dit doen willen we dit alvast met jullie delen, leggen we uit wat er gaat veranderen en waarom we deze keuze moeten maken.

Openingstijden
Jullie zijn van ons gewend dat we in het seizoen geopend zijn van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 22:00 uur. Dit seizoen zullen we op de maandag de hele dag gesloten blijven en op de dinsdag, woensdag en donderdag moeten we de lunch overslaan en openen we pas om 16.00 uur.

Concreet betekent dat per 5 juni 2023 het volgende:
Zondag: Gesloten
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 16.00 – 22:00 uur
Woensdag: 16.00 – 22:00 uur
Donderdag: 16.00 – 22:00 uur
Vrijdag: 10.00 – 22:00 uur
Zaterdag: 10.00 – 22:00 uur

De reden
We hebben al langere tijd te kampen met gebrek aan vast personeel. Dat zorgt ervoor dat onze vaste mensen dusdanige dagen moeten maken dat het op gaat breken. Binnenkort zal ook Vivian met zwangerschapsverlof gaan en dat betekent dat er nog een full-time kracht weg zal gaan vallen.

Dit moment hebben we al een lange tijd kunnen rekken, maar nu moeten we, om onszelf beschermen, deze extra sluitingstijden doorvoeren totdat we mensen hebben gevonden die ons team kunnen versterken. 

We hebben er heel lang over gedaan om deze beslissing te maken, maar we zien voor nu geen andere oplossing. Wij rekenen daarom ook op ieders begrip en we hopen heel erg dat we mensen kunnen vinden waardoor we deze maatregel snel weer ongedaan kunnen maken.

Kun je ons helpen, of ken je iemand die ons op vaste basis kan helpen? Laat het ons dan zeker weten.

Team Johnnys